Jb.Laleagane.Ro
Informaţii pentru admini
JB LALEAGANE | ACASĂ | VIP | INFO | HELP | REGULAMENT | FORUM |

UP/DOWN

La sfârșitul sau începutul lunii (de exemplu: la sfârșitul lunii Noiembrie sau la începutul lunii Decembrie), conducerea serverului organizează o ședință privată pentru a da "up/down".

În cadrul acestei ședințe, ne uităm la fiecare admin în parte ce activitate a avut, ce comenzi a dat pe server, dacă a avut inactivitate, dacă a făcut reclamă la concursurile active, dacă are reclamații sau avertismente etc. În concluzie sunt mai mulți factori care influențează decizia asupra gradului pe care urmeaza să îl acordăm.


După caz, puteți să primiți:

1.Upgrade se primește atunci când un admin îndeplinește cât mai multe dintre următoarele, prezentate în ordine aleatorie:

-activitatea necesară pentru următorul grad (de exemplu: pentru a primi Senior, e nevoie de o activitate mai mare decât cea a Helperilor. Şi mai ales comparativ cu ceilalţi colegi, activitatea făcută printr-o medie generală, trebuie să fie mai mare sau egală. PLUS activitatea prin comenzile date pe server!); -vârsta minimă de 15 ani, buletinul prezentat unui Lead sau Owner (pentru a lua upgrade de la Helper la Junior această condiție nu e obligatorie, doar de la Junior în sus) şi examinarea făcută; -să aibă grad de cel puțin o lună; -să nu aibă avertismente sau alte pedepse (suspend/downgrade) în ultima lună; -să nu fie degeaba pe server, adică să își folosească gradul pentru mai mult decât paint, skin-uri și voce. Comenzile date pe server sunt luate în considerare; -să fie activ pe forum (activitatea reiese din răspunsurile la cereri) și Discord (pentru a lua la cunoștiință anunțurile, de spam nu ne interesează); -să cunoască și să respecte regulamentul; -să facă reclamă la concursurile active; -să încerce să ajute playerii în caz că aceștia au o problemă cu serverul, forumul sau Discord-ul; -să aibă respect față de ceilalți admini și playeri; -să se implice și să fie serios; -să fie matur, să aibă comportamentul și mentalitatea adecvate.

2.Downgrade se primește dacă un admin:

-nu mai are activitatea necesară pentru gradul pe care îl deține; -a fost inactiv prea mult timp, fără să anunțe; -dă dovadă de imaturitate sau de comportament inadecvat; -nu își face treaba de admin pe server.

3. Remove se primește dacă un admin:

-nu și-a făcut deloc treaba pe server; -a fost inactiv foarte mult timp și nu a anunțat; -a fost inactiv pe forum/Discord; -comportament urât, înjurături, imaturitate etc.

4. Nimic (adică păstrarea aceluiași grad) dacă un admin nu a îndeplinit condițiile pentru a lua upgrade, dar nici nu a greșit destul de mult pentru a lua downgrade sau remove.

Downgrade sau remove se poate lua și pe alte motive (de exemplu în cazul unei reclamații), dar asta nu se face în cadrul ședinței de "up/down".