Jb.Laleagane.Ro
Informaţii pentru admini
JB LALEAGANE | ACASĂ | VIP | INFO | HELP | REGULAMENT | FORUM |

Introducere

Scris de David Mihai (fondator jb.laleagane.ro)

Prima regulă pe care ţi-o prezint: dacă îţi e prea lene să citeşti sau eşti prea copil şi nu ai citit în viaţa ta o carte pentru că nu ai răbdare, îţi recomand să te gândeşti bine dacă îţi mai doreşti gradul pe serverul nostru.

De ce spun asta?

Această pagină este cu scop informativ, unde puteţi găsi toate informaţiile legate de admini şi modul în care trebuie să administrezi serverul. Deci este foarte important de ştiut ce se află aici.

Scopul nostru (al conducerii) nu este să avem cât mai mulţi admini. Ci să avem admini maturi în ceea ce fac, capabili să înţeleagă ce li se impune şi prietenoşi cu colegii lui.

Nu căutăm roboţi care să stea non-stop pe server. Căutăm acele persoane care încearcă să iasă în evidenţă printr-un mod plăcut (este vorba de comportamentul vostru pe server). Nu vrem admini care provoacă certuri sau ură altor colegi.

Indiferent de vârsta pe care o ai, noi ne dorim ca tu să cooperezi cu colegii tăi şi să înţelegi când ţi se spune că greşeşti.

Discord

Ca admin eşti obligat să foloseşti Discord!

De ce?

Pe Discord toţi adminii sunt prezenţi pe serverul nostru deoarece acolo putem discuta despre orice, se pot face anunţuri rapide unde le puteţi vedea imediat la #anunturi-admini şi se vor desfăşura şedinţe.

Puteţi socializa cu ceilaţi admini unde puteţi pune întrebări şi veţi primi răspunsuri de la cei mai vechi/experimentaţi.

Comandă utilă: !comenzi

Pentru a intra la Admin Zone pe forum, aveţi parola pe Discord în descrierea canalului #admini.

Pe parcurs, în camera #anunturi, Lead's sau Ownerul vor anunţa anumite informaţii legate de server, activităţi sau modificări. Aşa ca este foarte important să citiţi ce se scrie şi să fiţi activi pe Discord.

Pentru a intra pe Discordul serverului daţi click aici.