Jb.Laleagane.Ro
Întrebări şi răspunsuri
JB LALEAGANE | ACASĂ | VIP | INFO | HELP | REGULAMENT | FORUM |

Cerere HELPER/SLOT

Trebuie să vă asiguraţi că aveţi numărul de ore cerute pentru slot cât şi pentru helper. Aceste ore le găsiţi pe GameTracker accesând acest link, urmând să vă introduceţi numele cu care jucaţi pe server.

Cerere Slot:

Pentru a te duce la secţiunea de cereri slot accesează acest link şi apăsaţi pe butonul "+ Post New Thread" (se află în stânga).

MODEL

Nick pe server (numele cu care jucaţi pe server): Ore jucate pe server:

ATENŢIE! Titlul topicului trebuie să fie "Cerere slot [numele tău]"

CERINŢE

-minim 10 ore jucate pe server -să aveţi activitate pe server în ultimele 3 zile -la ore trebuie sa puneti link-ul de la GameTracker, nu stam noi sa va cautam numele.

Cerere Helper:

Am creat o pagină separată pentru a vă face să înţelegeţi ce fel de oameni căutăm pentru a administra serverul nostru, puteţi accesa pagina la www.jailbreakcs.ro/info

CERINŢE

-Ore pe Server : minim 40 de ore -Să aveţi un limbaj şi un comportament bun pe server! -Să nu minţiţi în legătură cu datele! -Este nevoie să intri des pe Discord pentru a avea un contact mai uşor cu adminii şi informaţiile noi -Trebuie să completaţi toate spaţiile libere -Dacă ai mai fost admin pe server, activitatea trebuie sa fie de minim 2 săptămâni (comparativ faţă de cei care vin cu o nouă cerere de helper) -Să deţineţi slot pe server! -Cererea o faceţi după minim 14 de zile de la cererea de Slot sau după respingerea unei cereri helper precedente! -DACĂ CEREREA VOASTRĂ A FOST ACCEPTATĂ, SUNTEŢI OBLIGAŢI SĂ SCRIEŢI LA SEMNĂTURA: Admin jb.laleagane.ro: NUMELE DE ADMIN. Ex: (Admin jb.laleagane.ro: David) -CITIŢI CU ATENŢIE REGULAMENTUL SERVERULUI!

Pentru a te duce la secţiunea de cereri helper accesează acest link şi apăsaţi pe butonul "+ Post New Thread" (se află în stânga).

MODEL

Nume real: Data naşterii: Nick pe server: Vârsta: Ore pe server: Aveţi microfon? (da/nu): Regulament citit? (da/nu): Cum vă înţelegeţi cu cei din staff-ul actual?: Primele 7 cifre din CNP: Adresă Discord: Poza (link-ul pozei cu voi, de preferat portret/fb): Ai mai fost admin la noi pe server? (da/nu):

ATENŢIE! Titlul topicului trebuie să fie "Cerere helper [numele tău]"